Sunday, 18 March 2012

Contest Gambar Cute !


Nilam ade masuk Contest tau . Nilam nak mintak tolong kat korang 
yang Visit blog Nilam Like kan lah pic Nilam ni 
Nilam tak pakse korang nak ke tak nak 
tapi if dah like , like laa dengan IKHLAS tau ..
dan Jangan laa KUTUK  pic Nilam ni
Kate contest mesti laa nak banyak orang like kan ..
mesti laa pic lawa kan ? terserah pada korang
nak like ke taknak if Nilam gedik ke ape .
Nilam mintak maaf laa eh .. 
Nilam memang suke snap pic sebab tu penuh gambar Nilam
kat Facebook ..
Nilam nak sangat korang like pic Nilam ni ..
' Bantuan Anda Sangat Diperlukan '
Nilam berterima kasih kepada yang dah Like 
Sekian Terima Kasih :')

No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam