Thursday, 8 March 2012

Header perbuatan dari Nilam


Hey korang , Nilam boring je sejak ni tau jadi Nilam buatkan
Header yang tak cantik sangat just simple je tau
sumpah ! Nilam cakap buruk gilee ..
gambar kartun tu Nilam ambil dari Kak Lyssa
Nilam just buat nak jadikan header je
akan datang InsyaAllah !
akan menjadi lawa sikit ! heheee 

Tak ada laa lawa mane pon kan ? mesti dalam hati 
korang macam tuh ..
Yes memang tak lawa ! itu laa jawapannya 
ni just testing je ! sebab Nilam memang 
teringin nak buat header 
ciptaan Nilam sendiri ..
ni baru First time !
belom tengok akan datang c(:


1 comment:

  1. If nak order boleh je , order kat facebook just add me je .. nanti Nilam akan rply balik mesej awak . btw dah ade rmai order .. korang bile lagi ?

    ReplyDelete

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam