Monday, 12 March 2012

Model MBG ♥





   


Korang kenal tak sape Model kat atas ?tentu tak kenal kan ?
memang lah korang tak kenal sebab Nilam tak bagi tahu lagi 
sape dia kan ?
Name dia Nur Pusatellawaty kot sebab name facebook dia tu
klik situ if nak tengok gambar dia
okey Nilam cakap eh , dia memang cantik lawa gile
dia kakak kenape ex boyfriend Nilam 
Nilam mintak izin before nak ambil 
gambar ni Blog but
dia memang baik dia tak marah pon Nilam 
supaye jgn ambil gmbr ni 
memang baik gile akak ni .
If korang nk berkenalan dgn dia kan 
orang gi laa Add facebook dia haha !


No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam