Tuesday, 30 July 2013

Exam PISA


Hi youalls ;) new post ni about exam PISA bagi form 1 and 2
soalan math form 2 susah nauzubillah ! 
memang susah lah, apa yang kita belajar dalam kelas tak masuk pun
dalam paper tadi sedih betul, ada yang tak dapat jawab
diaorang tinggalkan kosong kertas tu
hmm nilam boleh jawab 3 soalan je tau ! math lah
sains alhamdullilah dapat jawab banyak :)
sedih betul lah sape yang
 batch 99 je yang tahu betapa
susahnyaa soalannya tadi, soalan form 1 tak tahu lah macam mana kat
twitter sampai trending PISA hahahaha xD
sumpah lawak, padahal exam ni cuma harini je yang Trial
PMR, SPM semua tak ada pula xD
memang mengancam soalan soalan tadi. Math dia pelik sikit, yang sains tetiba macam sejarah soalan dia

Yang exam tadi tweet pasal PISA tadi.
dengar cerita after raya ada lagi Sejarah and Geografi pulaaa!
hmm macam mana pula soalan dia?
pelik lahh :/ PBS kitaorang juga kena then PISA ni pun kitaorang juga
hmm, memang lepas ni nilam turun kelas E ke F
dah lah now kelas kelima tak pasal pasal tahun depan dapat
kelas last hm. dah lah masa jawab tadi 45 minit je, macam cukup pula nak
jawab semua soalan lagi lagi math :/
can't believe.
hahahaha hope dah tak ada lah exam PISA ni lagi
okey? that's all for this post da daaa :*

No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam