Tuesday, 1 May 2012

Me and Capital D !


Hello korang . Korang tahu tak Nilam dah CLASH dengan MUHD DANISH BIN ABDUL RAZAK ?
Ada yang tahu ade yang tak tahu . 16.3.2012 sehingga 28.4.2012
dia jage Nilam dengan baik . Nilam memang sayang dia ! but nilam rase macam kiteorang nie 
tak serasi lah . Jadi Nilam mintak putus dia , lagipon dia pon memang nak puts
dengan Nilam . Maybe dia tak tahan dengan perangai SETAN Nilam nie :(
Nak buat macam mane dia tak setia dengan Nilam kan .
Okey nak tengok macam mane keadaan Nilam clash dengan dia ?
Ni je yang dapat Nilam bagi tahu .
Kiteraong clash macam tu tak teruk pon . Orang tak ade perasaan macam nie .
Nampak tak ? tak nampak klik lah bagi besar sikit :')
Panjang jugakkan Nilam hantar benda yang tak berguna ?
Nilam tulis bukan main panjang dia jawab YES je ? 
hrmm , memang tak ade perasaan . 
For Danish : Hope girlfriend baru awak tak setetuk saye tau .
saye buat macam nie sebab saye sayang awak .
Dan korang nak tengok tak ? dia online tapi dia tak balas sepatah haram pon 
Chat Im Nilam , Sedih sangat dia dengan perempuan lain dia balas .

Dah bace ? Tu lah ayat jiwang Nilam setiasa untuk dia . 
Nilam rindu gile dia . Bile dapat tahu yang dia online tapi malas layan Nilam
Btw Nilam ade chat dengan Akak Khalieshaa , Nilam mintak dia tolong Nilam hal nie .
Sebab Nilam syak yang DANISH suke Kak Khalieshaa nie
Dia cakap dia just kawan dengan Danish hrmm k :')
ni berbualan Nilam and Akak Khalieshaa nie ..
Akak bersungguh sunggu tolong Nilam Thanks sesangat . Akak banyak nasihat Nilam
Sayang akak . Akak ade banyak bantu Nilam :')

Akak chat dengan dia , Dia balas err . Sabar je !
Ade ke patut dia kate Nilam nie DEGIL ? 
Tak masuk akal betul lah awak ni Danish . 
Makin lame makin benci saye pada awak .
Nasib baik saye mintak clash dengan awak dulu2 sebelom awak
mintak clash . Tapi saye mintak clash dengan awak nie .
Saye tak rase SEDIH pon ! Saye gembira sangat :D
kalau awak bace blog saye nie saye nak cakap . 
Saye tak boleh buat ape2 dengan gambar awak yang saye print tu . 
Saye nak buat kenangan :')




No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam