Sunday, 3 June 2012

Hafizul Hilmi ♥


Muhammad Hafizul Hilmi Solahudin Alayubi. Name dia cedapkan? nilam suke name dia 
umur dia 15 tahun :) nilam 13 hrmm dia tua 2 tahun :o tak pe 
nilam tetap sayang dia k c(; dia ni kan , nilam geram sangat 
dia suke buat suare comel ! eeee , tembak kang!
kalau nilam merajok dia pandai pujuk nilam :') ade je idea dia nak kenakan nilam kan ! 


Hafizul Hilmi loveyou
Dia sekolah Bandar Baru Uda ( BBU ) sekolah tu cemerlang kankan?
dah tahu lame kot ^^ cikgu2 nilam pon cakap bbu 
memang bagos , patutlah dia pon bagos :p hehe .
Kiteorang dah 7 hari couple selama 7 hari ni memang happy but ade lah
sedih tapi sekejap je sebab dia happykan nilam dia ni sekejap je pandai pujuk orang :) okey good sayang 

Ahhh! time ni gatalkan dia? haha , nilam suruh dia masukkan gambar dia tu
pastu dia cakap tak boleh gambar tu ade dekat lappy sekarang kat CC
okey nilam hanya boleh terkezot je time tu :o 
dia tak cakap pon yang dia ade dekat CC
time ni nilam macam merajok lah kan *gedik* sebab keluar rumah tak bagitahu
pastu nilam cakap lah 'taknak kawan' dia cakap 'taknak kawan takpe ..
kite kawin k' hahahaa ! sengal je -,- dia buat lawak k ..
                                           
nilam kalau rindu dia kiteorang akan skype :D
Nampak dia tengah senyum kan? sebab nilam ade tunjukkan gambar dia dekat
phone nilam jadi dia pon senyum lah dia cakap saye pon ade 
jugak lah :p dia pon tunjuk gambar nilam kat nilam :'D happy sangat
Thanks sayang   











No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam