Sunday, 17 June 2012

First Date ♥


Hai hai hai hai . Mase 16.6.2012 nilam hang out dengan buah hati nilam ;) 
first date k . Kite pon text lah jumpe kat mane? dia tanye kat mane . Saye dekat kedai Body Glove
Dia tanye kat mane tu? adoii semua tak tahu kat mane . 
Senang nilam cakap kat dia jumpe dekat MCD , pastu Rosa ajak turun bawah kat mcd tu
but nilam tak nak :3 nilam malu segan takut semuanye lha pastu rosa cakap " ahh tu pon dia "
bile pandang bawah tengok dia pakai baju Biru Putih cara jalan dia OMG :O first time nampak dia
nilam ape lagi nilam lari lahh x) lari tak jauh mane pon tibe2 dia ade kat depan nilam :O
terkezot nilam pastu nilam lari lagi dia ade kat belakang nilam Err ! dia ade 
magic eh? automatic je . Then dia datang kat nilam , dia pujuk nilam ( Bodek )
terus ajak gi tengok wayang :') laju je ,  kiteorang jalan berdua ;p
rosa kat belakang sorang2 .. dia belanje nilam tngok wayang ;)
sementara tunggu wayang pukul 2.30 pm kiteorang jalan2 dlu 
and jumpe Rosa , Weena and Kyra macam2 mengumpat :p
Nilam suruh rosa tangkapkan gambar nilam and dia ;)
Bile dalam panggung wayang tak sampai sejam ayah dia call . Ayah dia suruh balik 
sebab ade " Emergency " dia asyik mintak maaf k . Takpe nak buat macam manekan
kali lain kite keluar same2 lagi k ;) time turun tangga  dia bagi 10 ringgit untuk 
buat belanje dia kan nak balik right? pastu nilam cakap lah tak payah lah
ambik balik lah duit ni pastu dia letak duit ni kat dalam bag nilam .
Ish2 tak nak melawan kat situ so terpakse ambil :) 
duit tu nilam tak gune pon lagi :D 
before dia balik dia cakap " Sayang Awak "
Sayang dia ♥ Muah muah muah !


No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam