Wednesday, 11 July 2012

Kau & Dia


Selama 1 bulan 1 minggu 6 hari kiteorang couple termasuk hari ni :')
selama 1 bulan tu lha kiteorang tak pernah pon begadoh teruk sangat.
Tibe2 sejak ni kiteorang asyik bergadoh je semuanye nilam
yang start dulu :'( semuanye sebab jelous / cemburu
dalam hubungan mestilah ade sifat cemburu kan?
kalau tak cemburu bukan couple 
tak ade kasih sayang semua ..
dalam banyak2 couple nilam hafizul hilmi sorang yang nilam sayang.
Dalam banyak2 couple nilam hafizul sorang je yang pernah
nilam jumpe depan2 .. 
hafizul awak pon tahu yang saye kuat sangat cemburu , saye selalu
stalkers facebook awak if awak tak online
kadang2 awak offkan chat nak lari dari saye ..
Ya Allah :'( 
dengan lagu yang sedih ni air mata saye jatuh wakk :'(
awak tengok blog saye. Penuh dengan name awak ..
walaupon awak dah tak sayang saye macam first kite couple ..
kenape eh wakk?
saye tak mengadu kat sape2 pon wakk kecuali kakak 
angkat saye sorang je yang faham saye.
sejak phone awak rosak ni awak jarang call saye text saye ..
selalunye awak akan call text gune phone ayah awak ..
baru semalam awak call saye?
10.7.2012
sebab saye dah menangis semua?
kalau wani tak cakap kat awak pasal saye ni.
awak tak kan call saye sampai bile2.
Siapelah saye ni ?
Awak selalu cakap saye tak fikirkan awak kat sane ..
sape cakap? ade saye cakap?
awak tahu tak setiap hari saye tengok phone saye ade awak tak , 
saye selalu online sebab nak tengok profile facebook awak ..
kadang awak online pon awak offkan chat bile saye bukak
facebook awak tengok2 awak chat dengan wani.
sedih sangat , awak dengan dia macam happy bile dengan saye alahai ayat awak
semuanye sedih :'(
Saye tahu awak suke wani and wani pon suke awak ..

                                                  awak nampak tak ape yang dia cakap kat saye?
  saye malas nak gadoh .. sebab bende ni dah terjelas and dia pon dah jujur 
dengan saye ...
saye tak tahu nak buat ape wakk ..
saye still sayang awak ..
awak nak wani? 
ambil lhaa awak , awak hiraukan saye keyy :') 
saye mane ade kat hati awak lagii ..
awak couple lhaa dengan wani , wani lhaa yang terbaik untuk awak.
wani baik kan?
wani pakai tudung kan?
awak kan suke perempuan pakai tudung :)
if awak nak ***** dengan saye ...
saye redha je :') 
saye nak orang yang saye sayang happy bile dengan orang lain ...





No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam