Thursday, 12 July 2012

Anniversary The Lips ( TL )




To The Lips : Happy Anni 3 Month korang :) jangan gadoh2 , hope group kite ni 
kekal :D Korang nampak tak gambar2 kat atas? time tu photoshoot sendiri 
yang photoraphernye Alyssa , btw Thankyou Alyssa sebab 
tolong kiteorang ..
Okey dah 3 bulan the lips ditubuhkan pade 12.4.2012 :*
hope the lips ni tak buat perangai sangat.
Kiteorang selalu tolong menolong
berkerjasama ..
kiteorang sepanjang persekolahan kiteorang berenam penuhkan
mase bersame :) rehat bersame , belajar bersame ..
kelas pon same :D
kiteorang kalau gadoh kiteorang akan berbicang and bagi surat dekat 
orang turh . lame2 berbaik lha kiteorang gadoh tak sampai berhari hari
hanye beberape jam je .. korang tahu tak ape name2 dalam group ni?
1. Ungku Sarah Afiqah Binti Ungku Zulkifli
2. Rosalinda Hanim Binti Rahim
3. Farah Firzanah Binti Selamat 
4. Puteri NurNilam Sari Binti Abdul Hamid
5. Nur Syazatul Syazweena Binti Shahrizan
6. Shaiyidatulnabilah Binti Mohammad Affendy
7. Nurul Atika Binti Rahman ( New )
dalam group ni ade yang baru masok kiteorang masokkan :)
name dia Atika ..
Kiteorang suke care dia , dia rapat dengan group kiteorang and dia tak
membebel pon kiteorang rase dia layak masok group ni
tak ade sape yang boleh halang.
Dia taknak masok group kiteorang dia segan >.<
tapi kiteorang pakse nak taknak kena nak jugak key Tika :D

1 comment:

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam