Sunday, 28 July 2013

About my bestfriends ♥


Haluu semuaa :* lepas ni nilam kena aktif balik mengupdate blog 
aktif pun cuma follow orang tu je.
okey new post about my bestfriend :D who my bestfriend?
The Lips :**
-SSNWFRABF- 
S for Sarah S again for Shira N for Nilam
it's me W for Weena F for Farah R for Rosa A for Atika
B for Badak (Wina) F for Farisha (Pesha)
semua tu kawan nilam susah atau senang kitaorang bersama
tu Ungku Sarah Afiqah dia Leader The Lips
nilam sayang dia sesangat dia comel, gedik, manja and 

sometimes dia kuat marah andd she my second last sister
xD dia model nilam kawan dgn dia 
bukan sebab dia hot? model? cantik? no no
sebab dia seorang kawan yang baik, caring, dan mempunyai
sifat sifat kawan baik i love you so much sarah 
thanks for everything my dear.
Yang ni pula Syahira she are my cute friend sebab dia pendek dari nilam xD
and dia juga kakak pertama dalam The Lips even dia ni kecik
molek tapi mempunyai suara yang kuat sebab
dia ketua tingkatan dari form 1
dia seorang yang baik, comel, pendek xD suka buli dia sebab dia 
senang dibuli tapi bila nak merajuk or marah susah nak tegur
beb xD sheramm ni. Dia suka nasihat orang
before doing something yelah seorang kakak kann? hahaha
she's is my eveything i love you so much ♥ thanks for everything my dear.
*ignore my face* :3
Yang ini pula nama dia Nur Syazatul Syazweena
my bff until diee, dia terlalu faham and tahu dengan perangai aku ni
dia baik, kuat merajuk, comel, my bff and my adik xD
dia faham orang, dia moody sejak ni maybe masalah relay or papelah
don't worry weena kitaorang sentiasa
ada untuk weena :') eveything's gonaa be okey? i love you so much weena 
thanks for everything my dear.
Yang ni? Farah Firzanah pengkid paling top kat sekolah xD
top? lol hahahaha, ramai orang suka dia ni sebab dia comel? comel ke? 
please nak muntahh, hahaha gurau gurau.
dia ni kecik tapi macam besar sangat :/ 
suka merayap bila orang tengah belajar dalam kelas
tapi dia ni pandai lah juga sbb pernah duduk sebelah dia 
jawapan semua betul xD hahahaha
dia ni baik lah juga, degil ! nakal ! caring boleh lah xD twins farisha (pesha) kecik je orangnya.
 
i love you so much 
thanks for everything my dear.
Yang ni pula Rosalinda my twin foreverrr
tapiiii dia dah pindah sekolah :'( tapi papepun dia tetap twin
waa don't touch her ok? even dia dah pindah sekolah
dia tetap ingat kawan kawan dia kat seta ;') lagi lagi The Lips
of courselah dia takkan lupa, selalu hang out sesama.
dia ni seorang yang manja, gedik xD cakap laju ! sumpah dia 
cakap memang laju gilaaa ! I love you so much thanks for everything my dear.
Nama dia Nurul Atika, dia ni sepupu dengan Puan Rozana cikgu 
sekolah rendah nilam. Dia ni dah pindah juga :'( 
dia pindah selangor so jarang jumpa dengan dia, haritu 
dia balik jb tak sempat nak jumpa dia :'(
rindu sangat kat dia, hope raya this year dapat lah jumpa dia
and spent time sama sama. Even baru kenal setahun
tak sampai setahun dia ni caring, baik
tak senakal kitaorang x'D ahhh dalam kelas kitaorang ada budak baru
nama dia Afiqah suara dia sebijik macam atika ni ! tapi 
diaorang cakap lain, tapi nilam dengar
sama sangat hmm maybe rindukan dia sangat sangat :'( 
papepun kitaorang doakan
atika kat sana, take care jangan lupa kenangan kita semua tau atika?I love you so much thanks for everything my dear.
Yang depan tu Syazwina tapi kitaorang panggil badak, bila panggil WINA
weena lagi sorang terasa xD tulah nama sama kan susah
ong ong -..- okey dia ni? hmm suka buat lawak, manja,
gedik bff farisha, and suka buat suara
budak budak lol ! HAHAHA badak gedik xD
dia dengan farisha kelas sama,
kitaorang yang lain, lain kelas diaorang kelas D kitaorang E
pandai lah korang diaorang xD hahahaha.I love you so much thanks for everything my dear.
Ahhh ni last, ni Nur Farisha Najiha (Pesha) dia dengan
fara sama je, and diaorang twin sama je badan jenis keding tapi 
pesha lagi tinggi sikit ! sikit je tak boleh lebih dari nilam xD
dia ni jarang bergambar that's why tak ada
gambar dgn dia, susah ajak bergambar :/ dia ni baik lah juga, 
gedik, nakal pun sama je xD
I love you so much ♥
thanks for everything my dear.
okey, dah cerita 9 orang the lips, my friends until
die love youuu so much hope 15.8.2013 ni
dapat spent time ramai ramai :D ♥
I love yoou The Lips
-SSNWFRABF-
tunggu update masa akan datang, insyaallah nilam
akan update blog time 15.8.2013 tu bye byee :**

No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam