Sunday, 14 July 2013

Kakak Convo


hai hai, apa khabar youalls? dah lama tak update blog yang comel 
dah berabuk tapi still blink blink ok? xD
new update ni nak story about convo akak but banyak 
gambar dolan dolan kat sana, sana tu mana?
Kuala Lumpur, mula mula pergi Bangunan Felda dari pagi sampai 
petang 
act kitaorang sampai situ dalam 7 pagi 
last last start pukul 9 lebih :/ nilam and acik apa lagi 
take take picture lah asal gambar lawa? biasalah tu
android camera 360 wehhh xD
senyum ayu gituuu ;)

me tunjuk gigi xD

Acik pula tunjuk gigi -__-
Juling itu comel k?
Ayah and mak yang tersayang pun nak bergambar lahh
Me and akak.
Me and acik again again and again k
Kenangan one happy family at bangunan Felda
See ayah? comel kan kan? manja gituu hahahaha
continue back, after convo akak kitaorang dolan dolan
dekat keyelcc xD 
ehem ehem sape ni? comel siaaaaaa xD lol
 
Yeahhh me, acik and menara kembar tu :**

cari cari lolipop banyak banyak xD my favourite yummy :*
kadang kadang terfikir dalam otak nak beli satu kedai Famous
Amos ni ok? pleaseee nak boleh? hahahahaha xD
lembab betul orang tu nak bayar -,-
Hmm ni kenapa? ni mak punya kerja, dekat sini posing pun bolehh :3
haha okey sampai situ je gambar yang boleh masukkan
tak boleh berlebih nanti terpikat pula hoho
best dapat jalan jalan dengan family kat keyel
nilam pula banyak nak beli mak ayah terpaksa lah layan kerenah 
anak manjanya ni xD ong ong, btw thanks mak ayah 
bawak kitaorang jalan jalan satu keyel
akhirnya selamat sampai johor, tak lama pun kat keyel
dua hari je sabtu dah balik so sempat lah berehat hari ahad tu 
act ni before puasa tau? yang baru baca ni Selamat Berpuasa :*
okey that's all byeee thanks for reading my annoying blog xD da da.


1 comment:

  1. waaa !! comelnya kasut mustache tuhhh ! nak ? wahahaha !!

    ReplyDelete

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam