Sunday, 29 July 2012

Jalan Jalan :D


Semalam gi jalan2 dengan family dekat kota tinggi .. 
mula gi jalan2 tengok baju kurung lawa kat sane murah pulak tu ..
nilam dapat beli satu je baju kurung colour pink biru :D pink mesti ade tautau :p
nak tahu macam mane bajunye? sabar tunggu hari raya keyy ;)
lepas tu jalan kat pantai :D name pantai tu tanjung balau ..
main air :D main pasir :D semuanye lhaa ..
sebenarnye banyak lagi gambar , tapi tak termasuk pulak -,-
ni je lhaa gambar yang termasuk :D harhar :p
memang best. Gambar last sekali tu naik bot kejap
sementara tunggu nak berbuka .. dia bawak gi jalan2 naik bot
best sangat :D tak puas naik nak lagi , tapi time tu nak berbuka pulak ..
lepas makan kiteorang pon balik JB :D
kenangan disitu tak dapat ku lupakan 

No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam