Friday, 31 August 2012

Hari Raya :D


Wow, dah lame tak update blog rindu dengan blog :( haha, orang lain dah update
blog pasal raya right? kak Lyssa dah update lame sampai raya ketiga
pon dia update untunglah ~ haha okey now continue bab raya nilam ;)
tahun ni raya tak berape best sangat lah :'( duit raya 
pon tak banyak macam orang yang bace ni
lagi banyak >< walaupon nilam baru form 1 alahai dapat seringgit
dua ringgit je :3 tahun ni nilam tak banyak beraya!
duduk rumah pon paling2 hang dengan kawan :ptahun ni nilam dapat lah balik rumah lame nilam tempat lahir nilam :D
nak tengok gambar? nahh!
                                                                        Ahh time ni pagi nak sembahyang raya :D 
                                                lepas balik sembahyang raya, dalam pukul 10.00 raya rumah orang dah :D
                                                   yang ni? ohh yang ni kat rumah mama nilam :D haha, time kecik nilam
                                                                                     
 panggil jiran nilam ni mama ;)


Yang ni asal sesat? eh suke hati wa lah blog wa bukan blog lu :p

Raya rumah jiran lame :)

Raya kedua kena semangat sebab pink :) *kenyitmata*

Nilam and kakak pertama nilam Akak!

With my lovely mom :D kiteorang pink pulak raya kedua ni ;)

Lastly nilam nak ucapkan Selamat Hari Raya dan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 55 :)
nilam mintak maaf kalau nilam banyakk buat salah kat awak yang bace blog ni
im sorry ;) kbye thanks for reading that all :*








 



No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam