Wednesday, 5 December 2012

4 December 2012


Hi, nilam dah lama tak update blog nilam yang berblink-blink pink ni hahaha
korang pun asyik tengok post yang sama je kan? okey.
post yang nilam akan share dengan korang adalah.
4 December 2012 :D
kenapa dengan tarikh tu? 
tarikh tu adalah tarikh yang paling best dan menyeronokkan.
Asal? okey nilam cerita key. 
tarikh tu adalah birthday Siti Amirah Dayana / Dayana Amerda
sapa tu? dia adalah idol nilam ;) dia comel dia cantik.
Nilam mula minat dekat dia masa dia masuk idola kecik 2 
dan menjadi juara ! yeah yeah ! 
nilam and d'luvers sepakat nak buat video special untuk dayana.
ape tu D'luvers? D'luvers adalah dayana yang mencipta sendiri
sebagai icon dia dan peminat-peminat dia.
D is Dayana Luvers is Lovers so jadi lah D'luvers ;)
nak tengok tak video yang kami semua buat untuk dayana? okey.
Klik link ni ! jangan lupa tengok tau :D
best rugi sapa tak join club D'luvers ni.

Yang paling terharu sangat dia tengok video yang kitaorang semua buat untuk dayana.
dia terharu and dia share video ni dekat twitter dia.
best sangat :) tak sangka dayana suka gila dengan video tu ;)
so that's all.
bye-bye tunggu update yang akan datang.

No comments:

Post a Comment

Copyright© 2012 Segala yang tercatat milik Puteri Nilam